About our breeding

In English here...


Marsuharrastuksemme olemme aloittaneet kesällä 2015, olemme nyt pari vuotta harrastaneet marsuja aktiivisesti. Jalostuksessa pyrimme käyttämään hyvä luonteisia ja terveitä eläimiä, ulkomuodolliset seikat tulevat näiden jälkeen. Luonteen ja ulkomuodon lisäksi tulee huomioida turkki.

Olemme Suomen Marsuyhdistyksen hyväksymiä virallisia kasvattajia. Kasvatamme rex-, teddy-, skinny-, texel-, merino-, sheltie- ja coronet marsuja nimellä Metal Star's. Kasvatuksemme on pienimuotoista ja tavoitteellista.

Kasvattiemme kuulumisia voi meille aina kertoa. Neuvomme ja autamme parhaamme mukaan, jos emme jotain tiedä.. Otamme asiasta selvää. Olemme myös valmiita ottamaan kasvattimme takaisin, mikäli et pysty sitä pitämään tai autamme uuden kodin etsinnässä.

Marsulamme on sijoitettu eläinhuoneeseen. Marsumme elävät pääsääntöisesti laumoissa, virikkeellisissä asumuksissa, kutteri kuivikkeella. Tarjolla on koko ajan reilusti kuivaa heinää, pellettisekoitusta ja säännöllisesti tuoreita. Kasvavien/ nuorten/ naaraiden ruokinta katsotaan yksilöllisesti mitä kukin sillä hetkellä tarvitsee. C-vitamiinilisä annetaan veden mukana.